Ga naar hoofdinhoud
+32 (0)478 39 24 35 info@eco2box.com
Wat zeggen klanten van onze producten?

The proof of the pudding is in the eating. Onze klanten blijven trouw aan onze verpakkingen. We laten enkele van hen hieronder aan het woord.

Al minstens 15 jaar kweken ze in het in vitro-labo IVLV uit Hamme (België) zowel in filtervlootjes als in polystyrene bakjes van Eco2. “We zien dat de planten die er in groeien van goede kwaliteit zijn”, klinkt het bij Antoine Vermeir. “We zijn zo tevreden dat we geen andere leverancier gebruiken. De samenwerking loopt heel vlot en over het transport kunnen we ons ook alleen maar positief uitlaten. Wat ons betreft, krijgen we de beste kwaliteit voor een heel redelijke prijs”

Weefselkweek laboratorium Iribov in Heerhugowaard (Nederland) werkt al zeker sinds 2001 met de producten van Eco2. “We gebruiken de bakjes met filter en we ondervinden dat de meeste plantjes goed reageren op de bakjes”, horen we van Nico Weel. “De bakjes sluiten goed tegen trips en mijtinfectie. Ze zijn bovendien stevig voor het transport en vooral fijn in gebruik”. De kwaliteit en het gemak zijn heel belangrijk voor Nico Weel. “We merken ook dat voor sommige gewassen er een duidelijk verschil is tussen de bakjes van Eco2 en die van concurrerende producten. Dat maakt dat wanneer wij kiezen voor de Eco2 producten, deze voor ons zeker hun prijs waard zijn.”

Sinds 15 jaar worden bij Limgroup in Horst (Nederland) polypropylene containers met filter gebruikt om plantjes in vitro op te kweken, vertelt laboratorium medewerker Thea Fleurkens. „Het is vooral de goede gasuitwisseling door de filters die het voor ons zo interessant maakt”, horen we nog. „In ons labo worden enkel de producten met filter van Eco2 aangewend. We zijn heel tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en de commerciële opvolging”.

“Ons bedrijf gebruikt de producten van Eco2 al geruime tijd”, getuigt Michiel van Bennekom. “Al sinds mijn aanstelling in 1999 bij het toenmalige SBW (nu IribovSBW) waren de Ecoline-doosjes op kleine schaal in testen opgenomen. Intussen gebruiken we een combi van de producten van Eco2.” Het labo merkt wel degelijk verschillen tussen de verschillende kuipjes op de markt. “Ons product laat zien in welk kuipje het zich het meest prettig voelt en goed ontwikkelt. De kuipjes van Eco2 geven goede resultaten en daarom blijven we ze graag inkopen.”

Het Nederlandse labo Floricultura gebruikt al 10 jaar de filtervlootjes van Eco2. „De specifieke combinatie van goede sluiting, goede gasuitwisseling en transparantie van de bakjes maakt dat wij heel tevreden zijn over de producten van Eco2”, vertelt general manager Ronald Voortman. „Het is de constante en betrouwbare kwaliteit die maakt dat we graag met het team van Eco2 samenwerken. We kunnen rekenen op goede service en we merken dat er steeds gestreefd wordt naar een optimale klant-tevredenheid”, voegt hij daar nog aan toe.

Het labo Succulent Tissue Culture uit Nederland is een gebruiker van Eco2-filtervlootjes van het eerste uur. “Na al die jaren zijn we nog steeds heel tevreden over de excellente service en de zeer vlotte afstemming”, verklaart zaakvoerder Robert Wellens. “De kuipjes hebben goede filters en een uitstekende sluiting. We kennen geen enkel ander product op de markt dat dezelfde kwaliteiten heeft als de vlootjes van Eco2”, klinkt het enthousiast. “Voor ons mag het aanbod in formaten en toepassingen zelfs nog uitgebreid worden”.